julbil

Juletider


Julen nalkas och nu går det snart riktigt fort! Igår var det redan tredje advent och med julafton på torsdag nästa vecka är det nu snart hög tid att göra sina sista julklappsinköp så att man inte står där med (tomte)skägget i brevlådan när det plötsligt rasslar till.

Vi här på Styling-tuning.se tycker om julklappar och har följande viktiga ord att säga om dem:

Släkt och vänner i all ära. Givetvis ska man – om man vill – ge en klapp till sin partner, sina barn, sina päron, sina husdjur och sin ingifta kusins syssling. I juletider brukar det sällan vara svårt att hitta någon att fixa julklapp till.

Det kan däremot i juletid vara svårt att komma ihåg alla. Vi anser följande:

  1. Köp alltid minst en julklapp till dig själv!
    Du är trots allt ditt livs viktigaste person – din egen huvudperson – och utan dig själv i ditt liv skulle vare sig ditt liv eller andra människor i det finnas. Var inte rädd för att uppmärksamma detta! Klappa dig på axeln och köp dig nåt fint!
  2. Glöm inte bort bilen!
    Din bil är inte sällan den familjemedlem som faktiskt jobbar hårdast och klagar minst, men utöver lite behövda reservdelar, någon service och en och en annan skvätt bensin får det sällan någon kärlek tillbaka. Vi anser att det är tokigt! givetvis ska BILEN ha en julklapp.
    Och vad är bättre som julklapp än något riktigt fräckt inom bilstyling och tuning-segmentet? Våga ta ut svängarna lite i år!